PaulCoumans
De kunst van het verbinden

Inschrijven bijeenkomsten


Voorafgaand aan een komend kalender jaar wordt een overzicht van bijeenkomsten en eventuele partnerships gemaild. Per bijeenkomst wordt een aparte mailing verstuurd. Via info [at] tafelbijeenkomsten.com kunt u aangeven of en hoe u de mailings wilt ontvangen. 


Het inschrijfformulier vindt u onderaan deze pagina. 

Inschrijvingsvoorwaarden. Door het insturen van dit antwoordformulier of inschrijving via de websites bent u aangemeld en geeft u toestemming tot het opslaan en gebruiken van uw gegevens. Alleen gegevens als naam, organisatie, emailadres, opgegeven telefoonnummer, factuuradres, eventuele dieetwensen plus deelneming aan een bijeenkomst worden opgeslagen in een offline excelbestand. Op basis hiervan ontvangt u informatie over onze activiteiten per email. De dag na de bijeenkomst wordt een deelnemerslijst (naam en organisatie) aan de deelnemers gemaild. Behalve de deelnemerslijst worden geen gegevens aan derden doorgegeven. Mocht u hiertegen bezwaar hebben kunt u dit uiteraard aangeven. 

Inschrijvingen zijn persoonlijk en niet overdraagbaar, tenzij na overleg. Bij no show of annulering blijft men het gehele bedrag verschuldigd aan de organisator van de bijeenkomst. Gezien de gewenste mix aan sectoren kan het zijn dat er geen plaats is bij een bepaalde bijeenkomst. De dienstverlenings-, privacy of factuurvoorwaarden zijn opvraagbaar via info@tafelbijeenkomsten.com. Of middels het contactformulier elders op deze website.

Agenda 2020


03.02.2020, 18.30-21.30 uur, Amsterdam. Vereniging Sport en Gemeenten. 

kosten 195 euro excl. btw p.p.   Eigen tafel met 6 pp. 750 euro, excl. btw.


Overige bijeenkomsten worden nog geplaatst. Desgewenst kunt al al de agenda via de mail ontvangen.


Inschrijvingsformulier, zie bovengenoemde inschrijvingsvoorwaarden incl. AVG verklaring