PaulCoumans
De kunst van het verbinden

Nieuws / Agenda / Inschrijven

Nieuws

Momenteel wordt de agenda voor 2021 nader ingevuld, u bent van harte welkom om contact op te nemen over  agendering of samenwerking hierbij. 

De agenda vindt u onder het tabblad inschrijven/agenda en deze is tevens opvraagbaar via info [at] tafelbijeenkomsten.com.

U kunt alle bijeenkomsten, van alle Tafels van een kalenderjaar  bezoeken tegen een gereduceerd, all-in tarief. Dit is tevens mogelijk voor extra personen, bijvoorbeeld uw collegae, (jongere) medewerkers of introducés, bij meerdere bijeenkomsten.

Naast partnerships voor bijeenkomsten zijn projecten op maat of advieswerk mogelijk. De projecten zijn veelal gericht op netwerkontwikkeling of alliantievorming. Maar andere voorbeelden zijn strategieontwikkeling, draagvlakverbreding, acquisitie, co-financiering of belangenbehartiging. 

Er zijn speciale vormen van bijeenkomsten ontwikkeld voor, bijvoorbeeld, het opstellen van een advies of publicatie of het ontwikkelen van een leergang of congres. Maar ook voor het verbinden van allerlei groeperingen of kennisontwikkeling. Een voorbeeld is een intervisiereeks voor toezichthouders uit diverse economische sectoren.

Regelmatig zijn er bijeenkomsten in andere steden in Nederland of daarbuiten. Dit zijn in het algemeen besloten bijeenkomsten; deze worden niet op deze site vermeld. Besloten houdt in dat er geen open inschrijving mogelijk is.  Uiteraard gaan wij gaarne met u in overleg om een eigen, besloten reeks bijeenkomsten of eigen Tafel op te zetten en te organiseren.